Hírek > Fidesz - hány embernek kell még meghalnia? >

Fidesz - hány embernek kell még meghalnia?

2016.03.26 04:12
A Fidesz szerint megdöbbentő az MSZP viselkedése, és azt kérdezték a szocialistáktól, hány embernek kell még meghalnia, hogy a baloldal komolyan vegye a terrorveszélyt.

A kormánypárt ezt Tóbiás József MSZP-elnök szavaira reagálva közölte pénteken az MTI-vel. Az ellenzéki párt vezetője sajtótájékoztatón korábban azt mondta, "pr-kormányzás" a kabinet terrorizmus elleni intézkedéscsomagja, és nincs helye alkotmánymódosításnak az ügyben, mert a kormánynak most is megvan minden lehetősége, hogy megvédje a magyar emberek biztonságát.

 

A Fidesz reagálásában azt írta, a szocialisták mindig lebecsülték a biztonsági kockázatot, nem támogatták se a határzárat, se azt, hogy katonákkal és rendőrökkel védjék meg a határokat. Hozzátették: ha rajtuk múlott volna, akkor potenciális terroristákkal lenne tele Magyarország is. Hangsúlyozták, hogy a kormány a magyar emberek biztonsága és az ország védelmi képességének növelése érdekében kezdeményezi a terrorizmus elleni akciótervet, de úgy tűnik, hogy a szocialistáknak továbbra sem fontos az emberek biztonsága. (MTI)

---

Kapcsolódó kalkulátorunk:

Mennyi idő van még hátra a Te életedből? - kalkulátor valós statisztikai adatokra építve


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák