Hírek > Szabó Ágnest (Fidesz) választották polgármesternek Jánkmajtison >

Szabó Ágnest (Fidesz) választották polgármesternek Jánkmajtison

2016.08.08 01:39
Szabó Ágnes, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség jelöltje nyerte meg a vasárnap megtartott időközi polgármester-választást Jánkmajtison - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település jegyzője vasárnap késő este az MTI-vel. A községben az önkormányzati képviselőkről is döntöttek a választók.

Erdei Anita elmondta, hogy a nem hivatalos eredmények szerint az előző testületben alpolgármesterként dolgozó Szabó Ágnes 580 szavazatot szerzett, megelőzve ezzel a 401 voksot gyűjtő, a települést korábban vezető Ország Józsefet.

 

A harmadik jelöltre, a Magyar Munkáspárt színeiben indult Nagy István Bélára hatan szavaztak. A 992 leadott voksból öt volt érvénytelen, a részvételi arány 69,75 százalékos volt.

 

Jánkmajtison a polgármester személye mellett az önkormányzati testület összetételéről is döntöttek a választók vasárnap. A hat képviselői helyért huszonegy független jelölt indult, eredmények később várhatóak - tette hozzá a jegyző.

 

A választást azért kellett megtartani az 1730 lelkes Jánkmajtison, mert az önkormányzati testület 2016. április 26-án megtartott ülésén feloszlatta magát.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák