Hírek > 11 ezer új Ford autó kelt el idén >

11 ezer új Ford autó kelt el idén

2016.10.07 03:30
A Ford kiemelkedő eredményt ért el az idei első háromnegyed évben és szeptemberben is a magyarországi újautó-piacon, az eddig eladott 11 ezer járművel az élen áll az értékesítési listán.
11 ezer új Ford autó kelt el idén

A Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. az MTI-hez eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy a márka piaci részesdése eléri a 12,87 százalékot. Csak szeptemberben 1332 járművet adtak el, 51 százalékkal többet, mint az előző év hasonló időszakában.
   
Különösen a haszonjármű szegmens teljesített jól: január és szeptember között 4341 haszonjárművet adtak el, ezzel a márka részesedése 45,7 százalékos volt az idén ebben a szegmensben. A szeptemberi 770 eladott jármű több mint 80 százalékos bővülés tavaly szeptemberhez képest.  
    
Az alkatrész- és szervizforgalom is rekordot döntött a 9. hónapban a közlemény szerint, a tavalyi évhez képest 8 százalékkal nőtt, az első háromnegyedévet tekintve pedig 9 százalékos növekedést tapasztaltak a márkaszervizek forgalmában.

Kapcsolódó kalkulátoraink:
Jogosan van jogosítványod?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák