Hírek > Kétezer fiatalnak segít eligazodni a középsulik világában a SzakMázz! Budapest >

Kétezer fiatalnak segít eligazodni a középsulik világában a SzakMázz! Budapest

2016.10.11 12:45
Idén 2000 pályaválasztás előtt álló fiatal jelentkezett be a kétnapos SzakMázz! Budapest - Pályaválasztási kiállítás 2016 című rendezvényre - mondta György István, Budapest Fővárosi kormánymegbízottja az esemény megnyitóján kedden a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.
Kétezer fiatalnak segít eligazodni a középsulik világában a SzakMázz! Budapest

A rendezvényre, amelyen 81 szakközépiskola és szakgimnázium mutatja be az elérhető képzéseket és szakmákat a szervezők mintegy 7000 látogatót várnak.
    

A SzakMázz! Budapest kiállítás elsősorban az általános iskolások pálya,- szakma- és iskolaválasztását segíti, de a rendezvény támogatást nyújt a középfokú oktatási intézmények tanulóinak és a pályamódosítást tervező felnőtteknek is a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő pálya választásában - fejtette ki György István.
    

A megnyitón kiosztott közlemény szerint a kiállításon 7 szakmacsoport jelenik majd meg: műszaki-technikai, kereskedelmi, vendéglátó, IT-számítástechnikai, művészeti, egészségügyi és építőipari. A kiállítás kedden 9 és 16 óra között, szerdán pedig 9 és 14 óra között várja az érdeklődőket.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák