Hírek > 97 éves a hazai közösségi média egyik legnagyobb magyar sztárja >

97 éves a hazai közösségi média egyik legnagyobb magyar sztárja

2016.10.13 20:00
A legbefolyásosabb magyar közösségi média sztárok listájával indult el a forbes.hu. Az idén 3 éves magyar Forbes önálló és folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezik október 13-tól.
97 éves a hazai közösségi média egyik legnagyobb magyar sztárja

A legbefolyásosabb magyar közösségi média sztárok listájával indult el a forbes.hu. Az idén 3 éves magyar Forbes önálló és folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezik október 13-tól.  

A magazin online kiadása rögtön egy rangsorral indul, amelyen a legmeghatározóbb, legtöbb követővel rendelkező közösségi média-sztárjaik szerepelnek. A lista élén a magyar szupermodell, Palvin Barbara szerepel, akinek a legtöbb követője van magyar Instagram-sztárok között, közel négymillió ember, szinte minden megmozdulásából hír lesz valamelyik női portálon vagy magazinban.

Ezüstérmes lett a forbes.hu listáján Kasza Tibi énekes, televíziós személyiség, aki az egyik legkövetettebb sztár a facebookon Magyarországon, közösségi felülete jelentős kereskedelmi értékkel is bír. Az oldal elemzése szerint követői a legaktívabbak a magyar facebookon.

Nem csak Rióban, a forbes.hu listáján is dobogós, bronzérmes lett Hosszú Katinka, olimpiai bajnok úszó, aki az üzleti életben is sikeres, az Iron Lady és Iron Nation márkákkal és saját profiljával is hasít a közösségi médiában.

A Schobert családban két közösségi sztárt is talált a forbes.hu. A listára mellettük számos kimondottan webes sztár is felkerült, például a zenei paródiákat youtube-csatornájára készítő PamKutya, a Hollywood Hírügynökség frontembere, Szirmai Gergely, és szerepel rajta minden idők  legidősebb magyar közösségi sztárja, az idén 97  éves Bálint György, azaz Bálint gazda is, akinek kertészeti tippjeit tömegek követik a facebookon is.  

"Nem, nem őrültünk meg és nem fogjuk a magazin tartalmát a forbes.hu-n is közzétenni. Szórakoztató, inspiráló és hasznos üzleti cikkeket írunk helyette. Az online jól futó önfejlesztő témák is gyakoriak lesznek, ahogy klasszikus Forbes-sztorikat is hozunk majd" - mondta a portál indulásáról Galambos Márton a Forbes és a forbes.hu főszerkesztője.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák