Hírek > Megérkeztek a friss BMW és Fiat eladási adatok >

Megérkeztek a friss BMW és Fiat eladási adatok

2016.10.14 10:40
Jól sikerült a szeptember a BMW-nél, csoportszinten 10,5%-ot tudott bővülni az értékesítés éves alapon, ami 237.973 darabos eladást jelent.
Megérkeztek a friss BMW és Fiat eladási adatok

Fiat csoport publikálta a szeptemberi európai értékesítési adatokat, tavalyhoz képest összesen 14,2%- kal adtak el több autót, ami 90.900 darabot jelent, lényegesen felülteljesítve a 7,3% iparági átlagot. Az év elejétől nézve 15,3%-kal több járművet adtak el tavalyhoz képest, összesen 768.000 darabot. Az Alfa Romeo (39%) és a Jeep (21%) márkák értékesítései növekedtek a legerősebben.

 

Kapcsolódó kalkulátoraink:

Traffipax - büntetés kalkulátor


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák