Hírek > Saját televíziója lesz Donald Trumpnak, ha veszít >

Saját televíziója lesz Donald Trumpnak, ha veszít

2016.10.18 03:30
Donald Trump republikánus elnökjelölt választási veresége esetén állítólag saját televíziót akar létrehozni.
Saját televíziója lesz Donald Trumpnak, ha veszít

A hírt a hétfői brit The Financial Times  című lap  közölte, felmelegítve az amerikai sajtóban korábban megjelent - de  a republikánus elnökjelölt által cáfolt - információkat a Trump televízió létrehozásáról. Erről korábban  először a Vanity Fair című folyóirat adott hírt, majd foglalkozott vele a The Washington Post is. Trump szóvivői, majd szeptemberben maga Trump is cáfolta az információt a The Washington Postban.    

Donald Trump veje, Jared Kushner informálisan tárgyalt a médiaipar egyik befolyásos szereplőjével arról, hogy a novemberi elnökválasztás után létrehoznának egy Trump televíziót.  
   
Kushner, aki az amerikai sajtó hírei szerint egyre befolyásosabb szerepet játszik Trump kampányában, az elmúlt hónapokban felvette a kapcsolatot az elsősorban médiaügyekkel - vásárlásokkal, fúziókkal -  foglalkozó LionTree nevű beruházási bank alapítójával, Aryeh Burkoff bankárral. Arról tárgyalt vele, hogy a republikánus elnökjelölt azon gondolkodik, hogyan adjon hangot a választási kampányban őt támogatóknak. Donald Trump ugyanis úgy gondolja, hogy híveinek tábora egész mozgalmat hívott életre.
   
Az igatlanfejlesztő Jared Kushner egyébként jelenleg is laptulajdonos: a New York Observer című hetilap az ő tulajdonában van.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák