Hírek > Jó eredménnyel rukkolt elő a Bayer >

Jó eredménnyel rukkolt elő a Bayer

2016.10.27 08:30
A Bayer kedvező negyedéves számokat tett közzé. A harmadik negyedévben az árbevétel a várakozásoknak megfelelően 11,3 milliárd euró lett, azonban EBITDA szintjén már felülteljesítés volt látható.

Az egyszeri tételekkel korrigált EBITDA 2,68 milliárd euró lett, szemben a 2,53 milliárd eurós várakozással. Lényegében az összes jelentősebb szegmens pozitív meglepetést szolgáltatott eredmény tekintetében. Főleg a Life Sciences, a Covestro és gyógyszergyártás üzletágat érdemes kiemelni. A társaság egyúttal jelezte, hogy magabiztosak a 2016-os célok teljesítését illetően. A társaság előrejelzése szerint 2016-ban 46 és 47 milliárd euró közötti árbevételt érhetnek el és a profit százalékos növekedése magas egyszámjegyű lehet.

 


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák