Hírek > Egyesült Államok - A vártnál kisebb mértékben nőtt októberben a foglalkoztatás >

Egyesült Államok - A vártnál kisebb mértékben nőtt októberben a foglalkoztatás

2016.11.03 10:30
Az előző havinál és a vártnál is kisebb mértékben nőtt a foglalkoztatás októberben az Egyesült Államokban az ADP munkaügyi adatfeldolgozó intézet szerdán közzétett kimutatása szerint.
Egyesült Államok - A vártnál kisebb mértékben nőtt októberben a foglalkoztatás

Októberben 147 ezerrel nőtt a mezőgazdaságon kívül a magánszektorban foglalkoztatott alkalmazottak száma az Egyesült Államokban. Az előző hónapban, szeptemberben 202 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma. Az októberi előzetes adat 165 ezres növekedés volt.
    

Az októberi 147 ezres növekedés a harmadik legkisebb volt az idén az áprilisi 117 ezer és a májusi 31 ezer után.
    

A legfeljebb 49 alkalmazottat foglalkoztató kisvállalatoknál 34 ezer, a középvállalatoknál 48 ezer, a nagyvállalatoknál 64 ezer volt a növekedés októberben. A szolgáltatóipari ágazatokban 164 ezerrel nőtt, a termelőiparban 18 ezerrel csökkent a foglalkoztatás.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák