Hírek > Az Iszlám Állam szökött harcosai is vásárolhatnának letelepedési kötvényeket >

Az Iszlám Állam szökött harcosai is vásárolhatnának letelepedési kötvényeket

2016.11.07 00:11
A Jobbik alelnöke szerint meg kell szüntetni a letelepedési kötvényeket, azok vásárlásával ugyanis akár az Iszlám Állam dzsihadista szervezet öt, rabolt dollármilliókkal megszökött harcosa is Magyarországon "találhatná magát".

Z. Kárpát Dániel vasárnapi budapesti sajtótájékoztatója után telefonon azt mondta az MTI-nek, remélik, hogy nem valósul meg ez a negatív forgatókönyv, a letelepedési kötvények azonban nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, ezért el kell azokat törölni.

 

Hangsúlyozta: bár a Fidesz-KDNP "meglebegtette", hogy felülvizsgálják a konstrukciót, a valóságban nem ez látszik: Irakban egy közvetítő cég új irodát nyitott, valamint a Cipruson bejegyzett vállalkozás tevékenységét a Seychelle-szigetekre is kiterjesztették. Az ellenzéki párt alelnöke nyomatékosította: a Jobbik csak akkor szavazza meg az alaptörvény módosítását kedden, ha a gazdag migránsok előtt is bezárnak minden "kiskaput".


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák