Hírek > Friss autópiaci hírek >

Friss autópiaci hírek

2016.11.21 12:30
A mai napon a BMW és a Volkswagen felől érkeztek friss piaci hírek (forrás: ERSTE).
Friss autópiaci hírek

A BMW bemutatta a kimondottan a kínai piacra szánt 1-es BMW szedán változatát, melyre az idei legfontosabb kínai bemutatóként hivatkoznak, hiszen a relatíve kisméretű autóval a cég jelentős értékesítési volument érhet el a kínai piacon.

 

A Volkswagen tervei szerint a cég 2025-ben már 30 tisztán elektromos modellel fog rendelkezni, ezért fontolóra veszik, hogy ehhez már saját akkumulátor gyárat is építsenek. A Volkswagennél ennek megfelelően a jövőben az elektromos és önvezető autók, valamint az akkumulátorok lesznek a fejlesztések központjában.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák