Hírek > Újdonság a PlayIT-en - Idén először a programok között a Video Games Live koncert >

Újdonság a PlayIT-en - Idén először a programok között a Video Games Live koncert

2016.11.24 11:00
Először lesz látható a Video Games Live (VGL) koncert Magyarországon. A multimédiás műsor, amelyben a legnépszerűbb videojátékok zenéi lesznek hallhatók szimfonikus zenekar, szólisták és kórus előadásában, az őszi budapesti PlayIT Show vásáron és kiállításon várja az érdeklődőket szombaton a Hungexpón.
Újdonság a PlayIT-en - Idén először a programok között a Video Games Live koncert

Az esti show, amelyet a különböző videojátékokból származó exkluzív felvételek kísérnek, öt kontinens harminc országában több mint háromszázszor volt már látható - közölték a szervezők az MTI-vel.
    

Az egynapos kiállítás és vásár közönsége 36 ezer négyzetméteren, több mint száz helyszínen válogathat a programokból, valamint a számítógépes és a konzolos játékokból és a szimulátorokból. Tizenhárom helyszínen az esportokkal, az innovációs arénában pedig egyebek mellett a robotikával, a virtuális valósággal, a zöld energiával, a háromdimenziós nyomtatással és a startup vállalkozásokkal ismerkedhetnek. Lesz cosplay verseny és videós zóna a legnépszerűbb magyar videobloggerekkel.
    

A programokat színpadi műsorok és beszélgetések kísérik.
    

A PlayIT Charity kezdeményezés keretében jótékonysági aukciót szerveznek. A szervezők felhívására a vloggerek árverésre ajánlották fel kedvenc tárgyaikat, hogy a befolyó összegből steril szoba kialakításával támogassák egy 10 hónapos, a vérrák egy súlyos fajtájában szenvedő szegedi kisfiú gyógyulását. Az aukciót a szombati rendezvény keretei között tartják.
    

Kelet-Közép-Európa legnagyobb gamer és IT rendezvényére mintegy 30 ezer látogatót várnak a szervezők.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák