Hírek > Donald Trump ellen menetrendszerűek a tüntetések >

Donald Trump ellen menetrendszerűek a tüntetések

2016.11.29 03:30
Kumin Ferenc New York-i magyar főkonzul szerint "menetrendszerűen" tüntetnek Donald Trump újonnan megválasztott elnök ellen az eredménnyel elégedetlenek az Egyesült Államokban. Kumin Ferenc az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában azt mondta, a demonstrációk elsősorban az északkeleti partvidék nagyvárosaiban zajlanak.
Donald Trump ellen menetrendszerűek a tüntetések

A magyar főkonzul szavai szerint a demokrata párti Hillary Clinton hívei már akkor is nagyon elutasítóak voltak republikánus párti Donald Trumppal szemben, amikor még csupán elnökjelölt volt, most pedig nem fogadják el a választás eredményét.

A tüntetések hevesek, szókimondóak, vulgárisak, ugyanakkor nem erőszakosak - közölte Kumin Ferenc, hozzátéve: a beiktatási ceremóniáig biztosan nem érnek véget a demonstrációk.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák