Hírek > Nem lesz elég a nyugdíjasoknak az egyszeri juttatás az MSZP szerint >

Nem lesz elég a nyugdíjasoknak az egyszeri juttatás az MSZP szerint

2016.11.29 23:30
Az MSZP szerint nem oldja meg a nyugdíjasok egész évi anyagi problémáját a 10 ezer forintos juttatás: ha a Fidesz valóban tisztelné a nyugdíjasokat, akkor ezt az összeget minden hónapban megadná.
Nem lesz elég a nyugdíjasoknak az egyszeri juttatás az MSZP szerint

Az MSZP ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: jövőre 1,6 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, emellett még az idén minden nyugdíjas kap 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt.
   
Az ellenzéki párt közleményében azt írta, a jövő évre ígért "mikroszkopikus 1,6 százalékos nyugdíjemelés is csak a fele annak", mint amennyit a nyugdíjasok kaphatnának, ha az MSZP által javasolt nyugdíjszámítási módszer lenne érvényben. Emellett az Erzsébet-utalványból rezsit és gyógyszert nem is tudnak fizetni - tették hozzá.
   
Hangsúlyozták: az "urizáló" fideszes elit egyszeri juttatása nem változtat a magyar nyugdíjrendszer igazságtalanságain és nem javít az idős emberek egész évi megélhetési nehézségein.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák