Hírek > Készen állnak a jelöltek az Úszószövetség elnöki posztjára, de mi lesz Gyárfással? >

Készen állnak a jelöltek az Úszószövetség elnöki posztjára, de mi lesz Gyárfással?

2016.12.27 14:00
Bienerth Gusztáv, Hornyák Viktor és Tóth István került fel a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökjelöltjeinek listájára, ugyanakkor a korábbi elnök, Gyárfás Tamás nem indul a posztért.
Készen állnak a jelöltek az Úszószövetség elnöki posztjára, de mi lesz Gyárfással?

A MÚSZ keddi közleménye szerint Gyárfás Tamás - habár a legtöbb jelölést kapta - nem vállalta a jelöltséget.
    

Bienerth Gusztáv a 2024-es magyarországi olimpiai pályázat alelnökeként, turizmusért felelős kormánybiztosként, Hornyák Viktor a Széles Sándor Úszó-nevelő Műhely vezetőjeként, Tóth István pedig a szentendrei úszóklub szakosztály-elnökeként tevékenykedik. Mindhárman egy-egy jelölést kaptak, amelyet elfogadtak.
    

A MÚSZ jövő vasárnap tartja rendkívüli tisztújító közgyűlését, amelyen megválasztják az új elnököt.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák