Hírek > Amerikai befektetők pert indítottak a Volkswagen ellen >

Amerikai befektetők pert indítottak a Volkswagen ellen

2017.01.05 13:30
Amerikai befektetők pert indítottak a Volkswagen csoport ellen, mivel úgy vélik, hogy a társaság félrevezette őket és nem kapták meg a megfelelő tájékoztatást a vizsgálatokon megbukott dízelmotorokról.
Amerikai befektetők pert indítottak a Volkswagen ellen

Korábban már többször volt róla szó, hogy pert fognak indítani, így a mostani hír nem számít igazán újdonságnak, ezért árfolyamhatással sem számol az ERSTE elemzőcsapata. A Volkswagen amerikai eladásai 20,3%-kal nőttek novemberben, igaz ez a növekedés rendkívül alacsony bázisról következett be. A többi autógyártó eladásai jellemzően csökkentek decemberben. A BMW eladásai 5,4%-kal, a Mercedes értékesítései 4,8%-kal, a Fiat Chrysler csoport számai pedig 10%- kal estek vissza.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák