Hírek > Semmit sem érnek a politikusi vagyonnyilatkozatok >

Semmit sem érnek a politikusi vagyonnyilatkozatok

2017.01.06 12:03
Az LMP szerint az elmúlt évben ismét bebizonyosodott, hogy semmit sem érnek a politikusok önbevalláson alapuló vagyonnyilatkozatai, a párt ezért újra benyújtja azt a törvényjavaslatát, amely kötelező vagyonosodási vizsgálatot írna elő esetükben.

Gál József, az ellenzéki párt szóvivője rámutatott: nem tudható, hogy a vagyonnyilatkozatok a valóságot tükrözik-e, hiszen a szándékos hibáknak, vagyis a vagyonok eltitkolásának semmilyen következménye nincs.

 

Miközben szinte már nincs olyan fideszes miniszter, akit nem kaptak volna még azon, hogy néhány ingatlant vagy szobát kifelejtett a nyilatkozatából, nem tudható, egyesek hogyan jutottak az igazolható jövedelmüknél sokkal nagyobb vagyonhoz - tette hozzá.

 

Szeretnéd Te is elkészíteni humoros vagyonnyilatkozatodat?

ITT megteheted.

 

Az LMP ezért hatodik alkalommal is benyújtja javaslatát, amely minden parlamenti képviselőt, kormánytagot, közjogi méltóságot, önkormányzati vezetőt, valamint az állami és önkormányzati cégek vezetőit érintené. Gál József emlékeztetett: pártja akkor is beterjesztette a javaslatot, amikor "korábban nem ismert" ingatlanok bukkantak fel Lázár János, Szijjártó Péter vagy Rogán Antal miniszterek nyilatkozatában, de akkor is, amikor a szocialista Simon Gábor eltitkolt vagyonára derült fény.

Mindig érdekelt a Tőzsde és Forex világa? Több mint 10 éves tapasztalat alapján az egyik leggyakorlatiasabb oktatást most otthonodból nézheted, csak regisztráció szükséges.

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.
Admiral Markets

Legfrissebb fórum témák

Egyre magasabb a magyar fogyasztói kedv ( hozzászólás, 2016-08-09 17:05)
Állati emlékérmét bocsát ki az MNB ( hozzászólás, 2016-08-09 13:45)
Folytatódik a gazdasági fellendülés az unióban ( hozzászólás, 2016-08-09 07:53)
Horvátország nem harcol a turistákért ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Rekordhosszúságú vasútassztrájk Dél-Angliában ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Várható fordulatok a lakáspiacon ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Sör árak alakulása egy ábrán ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)