Hírek > OTP részvény - mi jön a héten? >

OTP részvény - mi jön a héten?

2017.01.09 07:15
Egy kellőképpen langyos kereskedési hét elé nézünk, két fontos eseményre kell jobban fókuszálni a tőzsdéken.

Az egyik momentum a kínai inflációs adatok bejelentése, a második alkalom pedig Janet Yellen beszéde lesz. Ráadásként a hét közepétől érkeznek meg ezek a fontos publikációk. Az OTP egészen jól zárta 2017 első kereskedési hetét, teljesen stabilan tartotta magát a 8450-es szintek fölött.

 

OTP részvény elemzés

 

Technikailag is bebetonozottnak tűnik az emelkedő trend, hiszen már a negyedik emelkedő hullámban mozog a grafikon. Érdemes továbbra is nagy hangsúlyt helyezni a korábban ellenállásként, most támaszként üzemelő 8450-re, ez a lokális vízválasztó továbbra is a bikák és a medvék között.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák