Hírek > És a MOL részvénnyel most mit csináljunk? >

És a MOL részvénnyel most mit csináljunk?

2017.01.09 07:45
Az olajpiac a legutóbbi héten kicsit megrogyott és kevésbé tűnik agresszívnak a vételi oldal az év kezdetén.

Az enyhébb nyersolajpiaci jegyzéseket a MOL is megérezhette, hiszen nem tudott nagyot dobbantani. Elvonatkoztatva a az elmúlt napok kereskedéseitől, a magyar blue chip nem áll rosszul, még mindig az egyik legstabilabb teljesítménnyel bír a BÉT-en.

 

mol részvény vásárlása

 

Technikailag 20 8000 a fontos, hiszen ez a, jelenleg támasz tartja a földet a bikák patái alatt. Fontos megjegyezni, hogy a rövid távú emelkedő trendben még csak a második hullámnál tartunk, így nem biztos, hogy kifulladt a rali, csupán csak pihentek még a múlt héten a vásárlók.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák