Hírek > Robog, robog a Richter, de meddig? >

Robog, robog a Richter, de meddig?

2017.01.09 06:45
Pénteken folytatódott a magyar piac menetelése, amiben a Richter ismét nagy szerepet vállalt. 3,6 milliárd Ft környéki forgalom mellett kerek 90 pontot emelkedett a jegyzés, ezzel 6489 Ft-on fejezte be a hetet.

Ezzel mindössze 11 pontra kerültünk 6500-hoz, ahhoz a szinthez, ami sokak előtt célárként lebeg. Persze a Cariprazine, mint várományos sikersztori a megindult értékesítések végett hozhatna majd további jó híreket is.

 

Richter részvény árfolyam elemzés

 

Technikailag az emelkedő csatorna tetejéhez értünk. Az RSI erős túlvettséget mutat, ami persze csak a momentum kifulladásakor fog valós akadályként megjelenni. 6430 Ft kisebb horderejű támaszt jelenthet, melyet sorban 6400, 6360, majd 6300 is. Érdemi negatív jelzést csak a kitörési, 6200 Ft-os szint alá történő visszazárással kapnánk.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák