Hírek > Középiskolai felvételi pontszámok 2017 - hányadik helyen van a gyerekünk? >

Középiskolai felvételi pontszámok 2017 - hányadik helyen van a gyerekünk?

2017.01.11 04:30
Az általános iskolai tanulók első nagy megméretése a középiskolai felvételi vizsga. A központi felvételi vizsgák 2017-ben január 21-én (szombat) lesznek. A tanulóknak matematika és magyar nyelv tantárgyakból kell központi írásbeli vizsgát tenni.
Középiskolai felvételi pontszámok 2017 - hányadik helyen van a gyerekünk?

Az írásbeli után sokan elégedetlenek a teljesítményükkel. Jó lenne tudni, vajon másoknak hogyan sikerült? A többiekhez képest jó, rossz, vagy éppen átlagos eredményt ért el a gyermekünk?

 

A SzámoldKi.hu - Magyarország legnagyobb kalkulátor gyűjtő honlapja - elkészítette számodra a 'Középiskolai felvételi pontok' kalkulátorát.

 

Ha gyermekeddel már gyakoroltatok a felvételi vizsgára, akkor az eddigi tesztek eredményei alapján meg tudod jósolni, hogy hány pontra lehet képes a gyermeked az írásbeli vizsgán elérhető maximális 100 pontból (50 pont a matematika, és 50 pont a magyar nyelv írásbeli vizsgán szerezhető).

 

Számold ki, hol áll a gyereked a várható pontszáma alapján a képzeletbeli országos rangsorban!

 

(Kalkulátorunk a 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 és 2016 évi középiskolai felvételi pontszámok adatait tartalmazza, de érdemes figyelned honlapunkat, mert az idei felvételi vizsgák után a 2017-es felvételi pontszámokkal is bővíteni fogjuk adatbázisunkat.)


Középiskolai felvételi pontok kalkulátor ITT indítható.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák