Hírek > OTP, MOL, Richter vagy MTelekom - melyikben van még potenciál? >

OTP, MOL, Richter vagy MTelekom - melyikben van még potenciál?

2017.01.11 08:45
A BUX immáron 33 ezer pont felett jár, a tegnapi emelkedés pedig nagyban köszönhető a Telekomnak (is).

Közel 1,2% menetelés bemutatva 516 Ft-on zárt a papír, 6 ponttal felülmúlva korábbi záró árát. Napi maximuma 522 Ft-on volt, melyhez jelentős, 2,5 milliárd Ft-ot közelítő forgalom társult. Szeretik a papírt, így sikerült elrugaszkodni 510 Ft közeléből. A cég részvényvásárlási megállapodást írt alá a Hrvatski Telekommal, nagyban ennek tudható be az elrugaszkodás.

 

 

A Magyar Telekom 76,53 százalékos többségi részesedése a Crnogorski AD. Podgorica-ban a Hrvatski Telekomhoz került át, melynek ára megközelítőleg 38 milliárd Ft volt. 520 Ft felett a többször emlegetett 525-ös szint lehet a fókuszban továbbra is.


OTP, MOL és Richter részvények friss elemzését IDE kattintva érheted el.

 

Ha ilyen brókered lenne, Te is sok pénzt kereshetnél.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák