Hírek > Nem biztos, hogy minden infó igaz Trumpról >

Nem biztos, hogy minden infó igaz Trumpról

2017.01.12 04:45
Kaló Máté Amerika-szakértő szerint nem valószínű, hogy minden állítás igaz abban az állítólagos hírszerzési jelentésben, amelyet több amerikai médium is közzétett, és amelyben vádakat fogalmaznak meg Donald Trump megválasztott elnökkel kapcsolatban. A vádak lényege, hogy Oroszország állítólag Trump lejáratására, zsarolására alkalmas információk birtokában van.
Nem biztos, hogy minden infó igaz Trumpról

A szakértő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában azt mondta, a mérvadó az, amit bizonyítani tudnak, de ebből a jelentésből tényekkel semmi nincs alátámasztva.
   
Elmondta, fontos kérdés, hogy külpolitikai botránykeltés vagy egy Trumppal szembeni "politikai törlesztés" volt az akció. Megjegyezte, hogy a megválasztott amerikai elnöknek sok ellenfele van, akiknek az érdekét megsértette, de hosszú távon is nehéz lesz megtudni, hogy ki volt az ügy hátterében.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák