Hírek > BÉT - Mit remélnek a szakértők? >

BÉT - Mit remélnek a szakértők?

2017.01.12 08:50
Iránykeresésre számítanak a szakértők csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT).

Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője kifejtette: nem látszik fordulatra utaló jelzés a BUX index kereskedésében, de az európai hangulat bizonytalanná teszi a hazai nyitás irányát. Technikailag korrekció látszik a Mol és a Magyar Telekom grafikonjain, a Richter és az OTP tovább folytathatja az emelkedést az indikátorok alapján - tette hozzá.
    

Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője elmondta: Európában enyhén negatív a hangulat, így Budapesten inkább a stagnálás vagy profitrealizálás lehet valószínű. A kereskedésre hatással lehet a csütörtökön nyilvánosságra kerülő  tavalyi német GDP adat és az európai uniós novemberi ipari termelés - ismertette.

 

    

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 59,33 pontos, 0,18 százalékos csökkenéssel, 32 972,20 ponton zárt szerdán. A részvénypiac forgalma 14,4 milliárd forint volt. A Mol 150 forinttal, 0,72 százalékkal 20 820 forintra gyengült, 2,8 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények 18 forinttal, 0,21 százalékkal 8760 forintra erősödtek, forgalmuk 4,4 milliárd forintot tett ki. A Magyar Telekom árfolyama 4 forinttal, 0,78 százalékkal 512 forintra esett, forgalma 1,6 milliárd forint volt. A Richter-papírok árfolyama 3 forinttal, 0,05 százalékkal 6451 forintra nőtt, forgalmuk 5,3 milliárd forintot ért el.

 

Folyamatosan frissülő hazai tőzsdepiaci értékekről ide kattintva tájékozódhat.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák