Hírek > Milyen autója van? Megmondjuk mennyire kell félnie, hogy ellopják >

Milyen autója van? Megmondjuk mennyire kell félnie, hogy ellopják

2017.01.15 13:01
Általános igazság, hogy nincs ellophatatlan autó, és a tolvaj sajnos sohasem alszik...
Milyen autója van? Megmondjuk mennyire kell félnie, hogy ellopják

Bár a legfrissebb hivatalos statisztikai adatok szerint csökken a gépkocsi lopások száma Magyarországon, de ettől még libabőrösek leszünk mindannyian ha arra gondolunk, hogy egyik nap csak hűlt helyét találjuk kedvenc autónknak.

 

Évről évre változik a tolvajok kedvenc márkáinkak listája, így gépkocsi vásárláskor akár érdemes egy pillantást vetni a friss lopási statisztikákra.


Mennyire kell tartanunk gépkocsink eltulajdonításától?


A SzámoldKi.hu kalkulátoros honlap segítségével megtudhatja, milyen eséllyel számíthat Ön arra, hogy autójának hűlt helyét találja. Nem megijedni, cselekedni kell! Védje meg értékeit!


Gépkocsi lopási statisztika kalkulátorunk ITT található.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák