Hírek > A Richter már Nyugat-Európában is értékesíti az Allergan fogamzásgátló eszközét >

A Richter már Nyugat-Európában is értékesíti az Allergan fogamzásgátló eszközét

2017.01.20 17:10
A Richter megállapodást kötött az Allergannal, hogy most már nemcsak Kelet-Európában, hanem Nyugat- Európában is értékesítheti az Allergan levonorgestrel hatóanyagú spirálját, amelyet Levosert-nek hívnak.

A Richter a készítményt 2014 óta már fokozatosan bevezette a környező országokban. Mostanra megszerezte az engedélyeket Nyugat-Európában is, így teljes gőzzel indulhat az értékesítés ott is, a meglévő értékesítési hálózaton keresztül. A hír összességében pozitív, de ne feledjük, hogy (i) a terméket nem gyártja, csak értékesíti a Richter, azaz a jövedelmezősége jóval alacsonyabb; (ii) a Richter mérföldkő kifizetéseket eszközöl. Ugyan részletes számokat nem tett közzé a cég, de az látható, hogy ez a termék nem lesz számottevő hatással a részvények értékére, még ha pozitív is a hír.

 

 

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?

 

 


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák