Hírek > Vajon mit néznének szívesen az új-zélandi magyarok? >

Vajon mit néznének szívesen az új-zélandi magyarok?

2017.01.25 12:00
A Duna World csatorna célkitűzéseiről, programjáról adtak tájékoztatást a közmédia vezetői kedden az új-zélandi Aucklandban a helyi magyaroknak.
Vajon mit néznének szívesen az új-zélandi magyarok?

A találkozón Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója, valamint Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató televíziós szolgáltatási igazgatója egyúttal kérte az Új-Zélandon élő magyarokat, fogalmazzák meg igényeiket, hogy ennek megfelelően alakíthassák a csatorna programját.
    

Az Új-Zélandon élő több ezres magyarság képviselteti magát a Diaszpóra Tanácsban is. Kilenc hónappal ezelőtt nyílt meg Új-Zélandon a magyar külképviselet, s a nagykövet is részt vett az aucklandi találkozón.
    

A közmédia vezetői előzőleg Szingapúrban találkoztak az ott élő magyarokkal a magyar nagykövetség szervezésében. A következő napokban Új-Zélandon további két nagyobb magyar közösséget keresnek föl, majd a jelentős számú ausztráliai magyarság képviselőivel folytatnak eszmecserét a Duna World csatorna fejlesztéséről.

Melyik film illik hozzád a legjobban? Itt megtudhatod!


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák