Hírek > Alakul kik segítik Melania Trumpot >

Alakul kik segítik Melania Trumpot

2017.01.27 08:35
Alakulófélben van az amerikai first lady, Melania Trump munkatársainak csapata is az új elnöké mellett - jelentette csütörtökön a The New York Post című lap.
Alakul kik segítik Melania Trumpot

A Vogue magazin egyik volt munkatársa és az elnöki beiktatási ceremónia társszervezője, Stephanie Winston Wolkoff lesz a first lady főtanácsadója, s elsősorban az ő feladata lesz a sajtótámadások "kezelése".
    

A The New York Post emlékeztet arra, hogy Melania Trumpot és tízéves kisfiát, Barront milyen nemtelen támadások érték az elmúlt hetekben. Chelsea Handler színésznő például egy videointerjúban, amelyet a Variety című lapnak adott, a szlovén születésű, öt nyelven beszélő first lady akcentusán gúnyolódva azt állította, hogy Melania Trump alig beszél angolul. "Kacsints csak, ha szükséged van segítségre!" - mondta a színésznő.
   

 Kedden a Fehér Ház nyilvánosan kérte a sajtó munkatársaitól és a közösségi médiában szereplőktől, hogy tartsák tiszteletben a tízéves Barron Trump magánéletét. Ennek előzménye, hogy Melania és Donald Trump kisfián többen gúnyolódtak, köztük az NBC televízió szombat esti kabaréműsorának egyik forgatókönyvírója, Katie Rich is. Rich az egyik Twitter-bejegyzésében arról írt, hogy az elnök legkisebb gyermekéből lesz nemsokára az ország "első magántanárhoz járatott lövöldözője". A televízióst azonnali hatállyal felfüggesztették az NBC-nél, s ő később nyilvánosan bocsánatot kért "érzéketlen" és "megbocsáthatatlan" megjegyzéséért.
    

A Fehér Ház - Barron Trump nevének említése nélkül - közleményben szögezte le: "régi hagyomány, hogy az elnök gyermekeinek megadják a lehetőséget a politikai rivaldafény nélküli felnövésre".
    

Csütörtökön este, a Fox televíziónak adott interjújában maga Donald Trump is visszatért erre, és vehemensen elítélte kisfia sértegetőit, elsősorban a sajtó munkatársait.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák