Hírek > Barack Obama nem ért egyet Trump rendeletével >

Barack Obama nem ért egyet Trump rendeletével

2017.01.31 01:30
Támogatásáról biztosította a Donald Trump bevándorlást szigorító elnöki rendelete ellen tiltakozókat Barack Obama.
Barack Obama nem ért egyet Trump rendeletével

A volt elnök szerint a rendelet vallásuk szerint diszkriminál embereket, amivel - mint fogalmazott - "mélységesen nem ért egyet". " A tét az amerikai értékrendszer" - tette hozzá.
   
Barack Obama először nyilatkozott a Fehér Házból történt távozása óta. A korábbi elnök közleményben biztosította támogatásáról a Donald Trump bevándorlást szigorító rendelete ellen tiltakozókat.
    
Új szóvivője, Kevin Lewis a közlemény nyilvánosságra hozatalakor leszögezte: a volt elnök igyekszik tartani magát ahhoz az amerikai hagyományhoz, hogy volt elnökök tiszteletben tartják utódjuk munkáját, illetve döntéseit. Most azonban azért fejezi ki egyet nem értését Donald Trump döntésével, mert szerinte alapvető értékekről van szó, s mert "erre buzdítja őt az a politikai aktivitás, amelyet szerte az országban tapasztal".
   
"Az emberek alkotmányos jogaikat gyakorolják, amikor gyülekeznek, szervezkednek, választott tisztségviselőik révén a hangjukat hallatják s mi éppen ezt vrjuk el, amikor az amerikai értékrend a tét" - fogalmazott a szóvivő.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák