Hírek > Feltörekvőben az elektromos autózás >

Feltörekvőben az elektromos autózás

2017.02.01 18:30
Dinamikus fejlődés előtt áll az elektromos autózás elterjedése Magyarországon - mondta Ungár János, a Magyar Elektromobilitás Szövetség elnöke az M1 aktuális csatornán szerdán.
Feltörekvőben az elektromos autózás

Felidézte: a kormány indirekt és direkt ösztönzőkkel segíti az elektromos autózás terjedését.
   

 Ungár János elmondta: úgy látják, hogy további ösztönzők szükségesek Európa-szerte is az elektromos autózás terjedéséhez, és nemcsak az új elektromos autók vásárlását, hanem a használtakét is jobban kellene támogatni.
    

Szerinte Magyarországon az elektromos autózásban trendforduló várható, 2020 körül már jobban megéri az elektromos, egyéb alternatív üzemanyaggal üzemelő járművet vásárolni.

 

Kapcsolódó kalkulátorok:

Traffipax - mekkora büntetésre számíthatok? - kalkulátor

Gépkocsi fogyasztási költség kalkulátor

Mekkora az esélye, hogy az én autómat lopják el? - kalkulátor


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák