Hírek > Trump ismét borzolja a kedélyeket >

Trump ismét borzolja a kedélyeket

2017.02.03 22:30
Trump a mai napon várhatóan újabb elnöki rendeletet ír alá, ami a gazdasági válság nyomán létrejött szigorúbb pénzügyi szabályozásokon (Dodd-Frank Act) hivatott enyhíteni.
Trump ismét borzolja a kedélyeket

Az elnök nem a szabályozások eltörlését fogja elrendelni, hanem csupán azt, hogy az államkincstár konzultációba kezdjen az érintett hatóságokkal a jelenleg érvényben levő szabályok reformjáról. Emellett Trump a tervek szerint aláír egy elnöki memorandumot is, ami késlelteti annak az Obama alatt hozott szabálynak az életbe lépését, ami a nyugdíjasokat az alacsonyabb jutalékú megtakarítási formák felé tereli. Trump azzal érvel, hogy ez növeli a megtakarítók választási lehetőségét, míg az ellenzők szerint ezzel vissza fognak élni a pénzintézetek.

Újabb szankciók kivetésével fenyegette meg Iránt Donald Trump, ballisztikus rakétákat érintő programjuk miatt. A viszony a két fél között már napok óta egyre élesebb, mióta az USA átmenetileg megtiltotta iráni állampolgárok beutazását az országba, amire Irán hasonló szankcióval válaszolt.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák