Hírek > Mit tud Martin Schulz? >

Mit tud Martin Schulz?

2017.02.10 11:00
Martin Schulz, a német szociáldemokraták (SPD) kancellárjelöltje rendkívül karizmatikus, de a pártelnök Sigmar Gabrielhez hasonlóan "neki sincs programja" - jelentette ki az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.
Mit tud Martin Schulz?

 Mint mondta, a közelmúltban adott interjúi szerint Schulz a migráció és a külpolitika kérdésében is csak annyit mondott, egyetért Angela Merkel kancellárral, eltérésként pedig olyan közhelyeket említett, mint hogy a jelenleginél nagyobb társadalmi békét és szolidaritást akar.
    

Számomra felfoghatatlan, hogy Németországnak 2017-ben olyan kancellárja legyen, akinek nyolc általános iskolai osztály a végzettsége - jelentette ki Nógrádi György, megjegyezve, tény ugyanakkor, hogy Schulz "öt nyelven beszél, el lehet róla rengeteg jót mondani".
    

Szavai szerint az őszi szövetségi választás dönti el, hogy "egy életveszélyes kiskoalíció" jön-e létre a CDU/CSU, a zöldek és a liberálisok részvételével, az SPD a zöldekkel és a kommunista utódpárttal fog-e össze, vagy marad a nagykoalíció.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák