Hírek > Mit tud Martin Schulz? >

Mit tud Martin Schulz?

2017.02.10 11:00
Martin Schulz, a német szociáldemokraták (SPD) kancellárjelöltje rendkívül karizmatikus, de a pártelnök Sigmar Gabrielhez hasonlóan "neki sincs programja" - jelentette ki az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.
Mit tud Martin Schulz?

 Mint mondta, a közelmúltban adott interjúi szerint Schulz a migráció és a külpolitika kérdésében is csak annyit mondott, egyetért Angela Merkel kancellárral, eltérésként pedig olyan közhelyeket említett, mint hogy a jelenleginél nagyobb társadalmi békét és szolidaritást akar.
    

Számomra felfoghatatlan, hogy Németországnak 2017-ben olyan kancellárja legyen, akinek nyolc általános iskolai osztály a végzettsége - jelentette ki Nógrádi György, megjegyezve, tény ugyanakkor, hogy Schulz "öt nyelven beszél, el lehet róla rengeteg jót mondani".
    

Szavai szerint az őszi szövetségi választás dönti el, hogy "egy életveszélyes kiskoalíció" jön-e létre a CDU/CSU, a zöldek és a liberálisok részvételével, az SPD a zöldekkel és a kommunista utódpárttal fog-e össze, vagy marad a nagykoalíció.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?

Mindig érdekelt a Tőzsde és Forex világa? Több mint 10 éves tapasztalat alapján az egyik leggyakorlatiasabb oktatást most otthonodból nézheted, csak regisztráció szükséges.

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.
Admiral Markets

Legfrissebb fórum témák

Egyre magasabb a magyar fogyasztói kedv ( hozzászólás, 2016-08-09 17:05)
Állati emlékérmét bocsát ki az MNB ( hozzászólás, 2016-08-09 13:45)
Folytatódik a gazdasági fellendülés az unióban ( hozzászólás, 2016-08-09 07:53)
Horvátország nem harcol a turistákért ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Rekordhosszúságú vasútassztrájk Dél-Angliában ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Várható fordulatok a lakáspiacon ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Sör árak alakulása egy ábrán ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)