Hírek > Stephen Miller: A választásokon csaltak Trump kárára >

Stephen Miller: A választásokon csaltak Trump kárára

2017.02.13 05:45
A Fehér Ház egyik tanácsadója, Stephen Miller szerint bizonyítékok vannak arra, hogy a tavaly őszi elnökválasztásokon csaltak Donald Trump kárára.
Stephen Miller: A választásokon csaltak Trump kárára

Stephen Miller politikai tanácsadó a vasárnap délelőtti televíziós politikai vitaműsorok csaknem mindegyikében szerepelt.
   
Az ABC televízió Ez a hét című műsorában megismételte azt a korábban már elhangzott állítást, miszerint Trump elnök azért kapott kevesebb közvetlen szavazatot, mint demokrata párti vetélytársa, Hillary Clinton, mert "masszív választási csalás" történt. A tanácsadó azt állította, hogy erre "rengeteg bizonyíték" van.
   
Felhozta példaként azt, amit Donald Trump a napokban magánbeszélgetésben mondott néhány republikánus szenátornak. Eszerint New Hampshire államban azért kapott kevesebb voksot, mint Clinton, mert a szomszédos Massachusettsből busszal New Hampshire-be szállítottak szavazókat. "Elmondhatom, hogy erről a buszoztatásról New Hampshire-ben mindenki tud, ez nagyon is valós, nagyon is komoly" - fogalmazott. Hozzátette, hogy más szövetségi államokban pedig szavaztak halottak nevében is és olyan nem amerikai állampolgárok szintén voksoltak, akiknek nincs szavazati joguk.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

Az interjúban Stephen Miller kitért Trump elnöknek a beutazási szigorításról szóló rendelete körüli jogi vitára is. Kifejtette: egy seattle-i kerületi bíró a személyes nézetei miatt nem kényszerítheti az Egyesült Államok elnökét arra, hogy megváltoztassa a törvényeket és az alkotmányt. "Az elnöknek megvan a felhatalmazása, hogy felfüggessze idegenek beutazását, ha a nemzeti érdek ezt kívánja" - mondta Miller. Ezzel a Seattle-i James Robart bíróra utalt, aki felfüggesztette Donald Trumpnak a beutazások szigorításáról, illetve felfüggesztéséről szóló elnöki rendeletét, s akinek ezt a döntését a héten egy szövetségi fellebbviteli bíróság helybenhagyta.
   
A tanácsadó a CBS televízióban azt hangoztatta, hogy "egy bíró, aki nem választott tisztséget visel, nem alkothat törvényt az egész ország számára". Hangsúlyozta, hogy a jogi vitának még nincs vége, az elnök minden lehetőséggel számol.
   
Miller megnyilatkozásai elnyerték Donald Trump tetszését. Az elnök, aki floridai villájában nézte a televíziós interjúkat, Twitter-üzenetben gratulált munkatársának.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák