Hírek > BÉT - Hogy látják az elemzők? >

BÉT - Hogy látják az elemzők?

2017.02.13 09:00
Kis emelkedésre számítanak a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az MTI-nek nyilatkozó elemzők.

Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője elmondta: enyhén optimista a piaci hangulat, a magyar tőzsde kis pluszban nyithat, nap közben pedig a nemzetközi piacok iránya befolyásolhatja a kereskedést. A szakértő felhívta a figyelmet arra, hogy a céláremelések után a Richter ismét csúcs közelébe érkezett.
    

Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzőjének kommentárja szerint várhatóan újabb csúcsdöntési kísérletet tehet a hét első kereskedési napján a BUX, mert a nemzetközi folyamatok továbbra is kedvezően alakulnak.

 

    

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 207,01 pontos, 0,63 százalékos emelkedéssel, 33 156,09 ponton zárt pénteken, ami újabb történelmi csúcs. A részvénypiac forgalma 10,9 milliárd forint volt. A Mol ára nem változott, 20 450 forintot ért záráskor, forgalma 1,5 milliárd forint volt. Az OTP-részvények ára 74 forinttal, 0,83 százalékkal, 8975 forintra erősödött, forgalmuk 4,6 milliárd forintot tett ki. A Magyar Telekom árfolyama 3 forinttal, 0,58 százalékkal, 516 forintra csökkent, forgalma 473,3 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama 100 forinttal, 1,57 százalékkal, 6480 forintra nőtt, a részvények forgalma 4,2 milliárd forintot ért el.

 

Folyamatosan frissülő hazai tőzsdepiaci értékekről ide kattintva tájékozódhat.

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!

 
És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák