Hírek > Megállt a dollár erősödése - de miért? >

Megállt a dollár erősödése - de miért?

2017.02.13 10:10
Pénteken nem volt egyértelmű irány az EUR/USD devizapárban. A nap eleji dollárerősödést fordulat követte napközben és az 1,061-es minimumról 1,064-ig kapaszkodott vissza az árfolyam.

Egy támasz körvonalazódik a pénteki minimum környékén, mert a ma reggeli kereskedésben is 1,061-ről pattant vissza az árfolyam. A dollár erősödő tendenciáját csak átmenetileg állíthatja meg ez a támasz.

 

 

A forint pénteken háromhetes csúcsra kapaszkodott az euróval szemben, bár napon belül gyengült a hazai fizetőeszköz. A következő támasz 306,2-nél húzódik, ahol már a fordulós jelzéseket érdemes keresni a devizapárban.

 

Folyamatosan frissülő devizapiaci értékekről ide kattintva tájékozódhat.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák