Hírek > Az USA fenyegetőnek minősítette a hét végén végrehajtott észak-koreai rakétakísérletet >

Az USA fenyegetőnek minősítette a hét végén végrehajtott észak-koreai rakétakísérletet

2017.02.14 02:45
Az amerikai védelmi minisztérium a nemzetbiztonságra fenyegetőnek minősítette a hét végén végrehajtott észak-koreai rakétakísérletet.

A Pentagon hétfőn közleményben ítélte el az észak-koreai rakétakísérletet és hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok elkötelezett a saját és térségbeli szövetségesei, Japán és Dél-Korea biztonságának megvédése iránt.
   
Jeff Davis kapitány, a minisztérium szóvivője újságíróknak azt hangsúlyozta, hogy Észak-Korea "törvénytelen fegyverkezési programja"  egyértelmű és súlyos nemzetbiztonsági fenyegetést jelent. Leszögezte: az Egyesült Államok képes megvédeni magát az észak-koreai ballisztikus rakéták támadásától és minden szükséges lépést megtesz, hogy elrettentse az országot és szövetségeseit, illetve állampolgárait érő fenyegetéseket .
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Phenjan - a KCNA észak-koreai hírügynökség közlése szerint - sikeresnek mondott kísérletet hajtott végre nukleáris töltet hordozására is képes ballisztikus rakétával, s emiatt az Egyesült Államok, Japán és Dél-Korea vasárnap az ENSZ Biztonsági Tanácsának összehíváaát is kérte.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák