Hírek > Francios Fillon számára már nem biztos az elnöki szék >

Francios Fillon számára már nem biztos az elnöki szék

2017.02.14 07:00
Szűcs Anita Franciaország-szakértő szerint Francios Fillon botránya miatt nem biztos az elnöki szék. A szakértő az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában azt mondta, a francia választóknak úgy tűnik, az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy családtagjait is alkalmazta a jobboldali elnökjelölt.
Francios Fillon számára már nem biztos az elnöki szék

Mint mondta, korábban is voltak botrányok, amelyek mindkét oldal politikusait érintették, de ezek akkor nem érdekelték ennyire a választókat.
    

Szerinte jó ideje biztosra lehet venni, hogy Marine Le Pen nyeri az első fordulót, a harmadik jelölt, Emmanuel Macron, a francia szocialista kormány függetlenként induló volt gazdasági minisztere pedig azért népszerű, mert a miniszterként meghozott intézkedései most kezdenek beérni.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák