Hírek > Újabb történelmi csúcson a zárt BUX >

Újabb történelmi csúcson a zárt BUX

2017.02.16 01:45
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 256,98 pontos, 0,76 százalékos emelkedéssel, 33 981,50 ponton zárt szerdán, ami új történelmi csúcs.
Újabb történelmi csúcson a zárt BUX

A részvénypiac forgalma 10,319 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest.
   
Varjú Péter, az Erste Befektetési Zrt. igazgatója elmondta: magas forgalom mellett a nemzetközi trenddel együtt mozgott a magyar börze is. Hozzátette, hogy mindez jó jel a befektetők számára.
   
Debreczeni Csaba, az MKB Bank tőkepiaci elemzője az M1 aktuális csatornán arról beszélt: a keddi kedvező kereskedés után a budapesti tőzsdeindex tovább "menetelt", gyakorlatilag az összes vezető részvény árfolyama ismét jelentős magasságokat ért el.
   
Hozzátette: szerdán a részvénypiac izgalmasabb volt magyar szempontból, mint a deviza. A forint árfolyama az euróval szemben 308-309 forint között mozgott.  

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A Mol 245 forinttal, 1,20 százalékkal 20 700 forintra erősödött, 2,3 milliárd forintos forgalomban.
   
Az OTP-részvények ára 45 forinttal, 0,49 százalékkal 9271 forintra, éves maximumra nőtt, forgalmuk 3,9 milliárd forintot tett ki.
   
A Magyar Telekom árfolyama 6 forinttal, 1,16 százalékkal 525 forintra emelkedett, forgalma 1,1 milliárd forint volt.
   
A Richter-papírok árfolyama 42 forinttal, 0,63 százalékkal 6682 forintra nőtt, ami történelmi csúcs. A gyógyszerrészvények forgalma 2,9 milliárd forintot ért el.
   
A BUMIX értéke 7,77 ponttal, 0,40 százalékkal nőtt, 1969,01 pontra.
   
A BÉT áruszekciójában a malmi búza májusra 650 forinttal, 45 000 forintra drágult.
   
A takarmánykukorica ára márciusra 42 500 forint maradt.
   
Nem változott az olajosmagvak ára sem, a napraforgó márciusra továbbra is 107 550 forintba, a repce pedig augusztusra 109 000 forintba kerül.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák