Hírek > Jelentett a CISCO >

Jelentett a CISCO

2017.02.16 10:10
Megfelelt az elemzői várakozásoknak a Cisco második negyedéves gyorsjelentése. A vállalat 11,6 milliárdos árbevételen 0,57 dolláros tisztított EPS-t ért el, ami megegyezett az elemzői várakozásokkal.

A harmadik gazdasági negyedévre 0-2%-os bevételcsökkenést vár a vállalat, amire a piacnyitás utáni kereskedésben kezdetben negatívan reagáltak a befektetők. Az eredmények közzétételét követően a vállalat vezére, Chuck Robbins úgy nyilatkozott, hogy az amerikai piacon a vállalati kereslet éledezni látszik. Emellett nagy összegű felvásárlásokat is végrehajthat a cég a jövőben, ami segíthet elmozdulni a hardver értékesítések felől a szoftver üzletág felé. A hírekre végül 2%-os pluszban zártak a részvények piaczárást követően.

 

(forrás: ERSTE)

 

 

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák