Hírek > Angliában terjeszkedik tovább a WizzAir >

Angliában terjeszkedik tovább a WizzAir

2017.02.16 11:00
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy 2017. június 18-án a London Luton repülőtéren egy új Airbus A320 típusú repülőgéppel megnyitja 28. bázisát. London Luton több mint tizenkét éve része a Wizz Air járathálózatának, és a nyitással a légitársaság első bázisa lesz az Egyesült Királyságban.
Angliában terjeszkedik tovább a WizzAir

A bázisnyitás megerősíti a Wizz Air jelenlétét a London Luton repülőtéren, ahol a WIZZ már ma is a második legnagyobb légitársaságként működik, és a repülőtérről üzemeltetett járatok számát 42-re emeli.

 

A bázis indítása befektetést jelent a repülőtérbe és a régióba egyaránt, 36 közvetlen munkahelyet teremtve a légitársaságnál. A Wizz Air működése egyúttal a helyi gazdaságot is erősíti, további munkahelyeket támogatva a légiiparban, a közlekedésben, a vendéglátó és a turisztikai szektorban.

 

Növekedés London Lutonon

A három új WIZZ útvonal összekapcsolja London Lutont Tel-Avivval Izraelben, Pristinával, a koszovói fővárossal és a grúziai Kutaiszivel. Utóbbi az egyetlen közvetlen járat lesz Grúzia és az Egyesült Királyság között. Az új repülőgép szolgálatba helyezésével a WIZZ legnépszerűbb járatai sűrűbben repülnek majd: Szőcsvásárra (Suceava) hetente ötször, Konstancába (Constanța) hetente négyszer, míg Jászvásárra (Iasi) naponta indulnak majd járatok.

 

2016-ban London Luton második legnagyobb légitársaságaként a WIZZ több mint 5 millió utast szállított. 2017-ben a Wizz Air közel 6,3 millió ülőhelyet biztosít London Lutoni járatain, ezzel éves szinten 13%-os növekedést érve el.

 

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

Elköteleződés az Egyesült Királyság iránt

A Wizz Air első járata Lutonról indult Katowicébe 2004 májusában. Mára a WIZZ egyesült királyságbeli hálózata 83 útvonalból áll, amely 42 célállomást köt össze az ország 9 repülőterével. 2016-ban a Wizz Air több mint 6,6 millió utast szállított alacsony viteldíjas egyesült királyságbeli járatain, éves szinten 30%-os növekedést érve el és közel 5000** helyi munkahelyet támogatva a kapcsolódó iparágakban. 2017 februárjában a Wizz Air 35 milliomodik utasát köszöntheti egyesült királyságbeli járatain a légitársaság indulása óta.

 

Az új járatokra a jegyek 34,99 GBP viteldíjtól* foglalhatók a wizzair.com oldalon.

 

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta:

 

"Mai bejelentésünk ismételten hangsúlyozza elköteleződésünket az Egyesült Királyság iránt. A Wizz Air első járata London Lutonról indult 2004-ben, és azóta több mint 35 millió utast szállítottunk az Egyesült Királyságban alacsony viteldíjas járatainkon. A WIZZ közvetlen kapcsolatot és a legkedvezőbb árú lehetőséget biztosítja a brit utazóknak, hogy felfedezzék mindazt, amit Közép- és Kelet-Európa tud nyújtani, legyen az családi vagy baráti látogatás, városnézés, a vidék szépségeinek felfedezése vagy a csodálatos tengerparti üdülőhelyek és síparadicsomok. London Luton repülőterén a WIZZ már ma is a második legnagyobb légitársaság, üzleti partnereink munkahelyeinek fontos támogatója, és bázisunk megnyitásával most először teremtünk közvetlen helyi munkahelyeket is Európa leggyorsabban növekvő légitársaságánál."

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák