Hírek > Az Explico a hongkongi kormányzat érdekeinek megjelenítése mellett áll ki Magyarországon >

Az Explico a hongkongi kormányzat érdekeinek megjelenítése mellett áll ki Magyarországon

2017.02.16 13:30
A hongkongi kormányzat közép – kelet európai gazdasági, kereskedelmi és kulturális képviselője, a berlini Hong Kong Economic and Trade Office (HKETO) a budapesti székhelyű, elsősorban, kormányzati kapcsolatokkal és vállalati diplomáciával foglalkozó, kereskedelmi promócióra szakosodott Explico-t nevezte ki a 2016. december 1-től 2017. november 30-ig terjedő időszakra fő tanácsadójául, hogy segítse a kormányzat érdekeinek megjelenését és jobb érvényesülését hazánkban.
Az Explico a hongkongi kormányzat érdekeinek megjelenítése mellett áll ki Magyarországon

A megbízatás folytán az Explico fontos szerepet játszik mind a politikai vezetőkkel és véleményalkotókkal, mind az üzleti szférával és a médiával való közeli és jó viszony ápolásában.

Az együttműködés rajtköve a magyar vállalkozásoknak tartott, Hongkong Belt and Road kezdeményezésben játszott szerepét népszerűsítő üzleti szeminárium volt idén januárban, majd a working holiday rendszert népszerűsítő promócióval folytatódik. A working holiday egyezményről a magyar és hongkongi kormány nemrég állapodott meg, aminek értelmében évente kétszáz,18 és 30 év közötti magyar fiatal szerezhet egy évre szóló tanulmányi, vagy munkavállalási célú tartózkodási engedélyt.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A promóció mellett az Explico csapata közreműködik a különböző hongkongi – magyar kereskedelmi és kulturális megállapodások során is, illetve mint a HKETO képviselője, az Explico számos lehetőséget közvetít a magyar vállalatok számára, amely lehetőségek segítségével belépést nyerhetnek az ázsiai piacokra Hongkongon keresztül. A hongkongi kormányzat jelenlétének erősödése Magyarországon jelentős kiaknázatlan lehetőséget tartogat a két fél közötti, még szorosabb kulturális és oktatási kapcsolatok kialakítására, megnyitva számos ajtót olyan területek előtt is, mint a kutatás és a felsőoktatás.

Az Explico csapatát Orbán Miklós (igazgatósági tag; Explico) irányítja, akiknek munkáját a Concorde MB Partners (Szendrői Gábor, partner), a Sűdy & CO Kft. (Sűdy Zoltán, ügyvezető, volt tokiói és thaiföldi nagykövet), valamint Kusai Sándor (volt pekingi nagykövet) segíti.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák