Hírek > A UPC Magyarország 6,5 százalékos árbevétel növekedést ért el tavaly >

A UPC Magyarország 6,5 százalékos árbevétel növekedést ért el tavaly

2017.02.16 23:30
A UPC Magyarország Kft. 2016-ban 6,5 százalékkal növelte árbevételét az előző évhez képest - közölte a távközlési társaság csütörtökön az MTI-vel.
A UPC Magyarország 6,5 százalékos árbevétel növekedést ért el tavaly

Az árbevétel tavalyi összegét a cég nem közölte, az Igazságügyi Minisztérium honlapján elérhető nyilvános adatok szerint 2015-ben a társaság árbevétele 61,83 milliárd forintot tett ki.
   

 Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Románia vezérigazgatója a közleményben kiemelte: üzleti stratégiájuknak köszönhetően mind az előfizetések száma, mind az árbevétel jelentősen növekedett 2016-ban.
    

A társaság közölte: az előfizetések száma december végére meghaladta az 1 millió 923 ezret, egy év alatt 117 ezerrel nőtt.  
    

A szélessávú internet szolgáltatások száma 624 800 volt, ami az előző évinél 36 600-zal több. Az analóg és a digitális televízió előfizetések száma 14 600-al nőtt, így elérte a 663 300-at. Vezetékes telefon szolgáltatások száma 37 600-zal 572 500-ra nőtt.  
    

A UPC mobil-előfizetéseinek száma 2016 végére meghaladta a 62 500-at, ami 28 100-zal több, mint egy évvel korábban.
    

A társaság 2016-ban 19 milliárd forintot költött beruházásokra Magyarországon.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A fejlesztéseknek köszönhetően jelentősen növekedett a UPC országos szélessávú hálózatának lefedettsége, adatforgalmi kapacitása és biztonsága - írták a közleményben. A Digitális Magyarország fejlesztési programmal összhangban országszerte összesen közel 94 ezer  új otthonba jutott el az akár 500 megabit/másodperc sebességre képes hálózat. Ezzel, és az év közben lezajlott akvizíciókkal együtt összesen 107 300 háztartás csatlakozott a UPC hálózatához.
    

A UPC a Liberty Global leányvállalata, Magyarországon 1998 óta van jelen.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák