Hírek > Újdonságok a a Kolonics György Alapítványnál >

Újdonságok a a Kolonics György Alapítványnál

2017.02.17 04:05
Ritmusváltásra készül idén a Kolonics György Alapítvány, az eddigi kiállítások, emlékversenyek, pályázatok mellett három nagyszabású, akár fiatalok ezreit érintő programot indítanak útjára - hangzott el az alapítvány Pakson tartott rendezvényén csütörtök este.

Csabai Edvin elnök a Ritmusváltás című találkozón emlékeztetett rá, hogy fennállása, azaz 2008 óta törekszik arra az alapítvány, hogy fenntartsa és az ifjú sportolóknak átadja azt az eszmeiséget, amit Kolonics György képviselt. Ez eddig kiállításokban, díjakban, emlékversenyekben testesült meg.     

 

Idén a "Mondd el bajnok" program keretében első körben három népszerű sportoló - Szász Emese olimpiai bajnok párbajtörőző, Storcz Botond olimpiai bajnok kajakos, Hadfi Dániel Európa-bajnok cselgáncsozó - segítségével "viszik" el ezt a szellemiséget, a Kolonics György által képviselt értékeket a Magyar Diáksport Szövetség programjaira és az Erzsébet táborokba - részletezte Csabai Edvin.     

 

Az alapítvány a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel együtt karrierkövető programot is indít. A válogatott versenyzőket 15 éves kortól vonják be a karriertervezésbe, hogy életpályájukat és a sportolói pályafutásuk utáni átállásukat a civil életbe segítsék.     

 

Az Erzsébet táborok programjában a korábbinál erőteljesebben jelenik meg a kajak-kenu ettől az évtől. "A nyári szünet tíz hete alatt összesen harmincezer gyerekeket szeretnének vízre csábítani" - emelte ki Csabai Edvin.    

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

Az elnök az MTI-nek arról is beszámolt, hogy folytatódik a Jövő reménysége program. Az indulás évében, 2016-ban a sportág négy szakágának egy-egy jó tanuló, eredményes, példamutató életvitelű sportolóját támogatták egy-egymillió forinttal. Minden versenyző mellé kijelöltek egy mentort, ami a kuratórium elnöke szerint legalább akkora lökést adott a sportolóknak, mint az anyagi segítség. Vaskuti István, Angyal Zoltán, Storcz Botond, Kozmann György vállalt mentori szerepet a Kolonics György Alapítvány égisze alatt. Csabai Edvin azt mondta, a Jövő reménysége programot változatlanul magánadományból kívánják finanszírozni.

 

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák