Hírek > A Bayer értékesítené a Covestro részesedését >

A Bayer értékesítené a Covestro részesedését

2017.02.20 13:00
A Bayer értékesítené a Covestroban meglévő 64%-os részesedését is. Az elsősorban autóiparban használt műanyagokat gyártó Covestro-t 2015 októberében vitték tőzsdére, azonban a nemzetközi hangulat nem igazán támogatta akkor a tőzsdei megjelenést.

Most viszont kedvező a részvénypiaci hangulat, a részvények árfolyama is szépen teljesített az elmúlt hónapokban, így valószínűleg lényegesen nagyobb érdeklődés mellett kerülhetne sor a részvények értékesítésére, mint 2015 végén. A 64%-os részesedés eladása esetén a Covestro akár a DAX indexbe is bekerülhetne.

(forrás: ERSTE)

 

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák