Hírek > Kiállítás a magyar járműgyártásról >

Kiállítás a magyar járműgyártásról

2017.02.21 15:40
A hagyományoknak megfelelően a magyar járműgyártásról szóló tárlat megnyitójával indul március 24-én az AutoMobil és Tuning Show a budapesti Hungexpo G pavilonjában, a "Magyarok a világ járműgyártásában" című kiállítás a mai és a régebben élt feltalálók, mérnökök, tervezők alkotásait mutatja be - tájékoztatta az Autós Nagykoalíció (ANK) az MTI-t hétfőn.
Kiállítás a magyar járműgyártásról

Az autós egyesület közölte: a nyitóműsorra ellátogat a kecskeméti Mercedes gyár igazgatója és az üzem tanműhelyének több diákja is, akik az általuk tervezett és épített egyedi autókat mutatják be. Látható lesz továbbá a Gödöllői Agrártudományi Egyetem múzeumában őrzött, Henry Ford és Galamb József által tervezett Fordson-traktor is.
    

Az egyesület szerint kevesen tudják, hogy a magyar szakemberek kiemelkedő szerepet játszottak az autóiparban és számos világhírű jármű létrejöttéhez is hozzájárultak. Felidézték, hogy a magyarok már a középkorban bekapcsolódtak a világ mobilitásának fejlesztésébe, amikor Kocs község mesterei megalkották a forduló tengellyel felszerelt szekeret, az utasszekrény alá épített lengéscsillapítót, ezáltal a Komárom megyei község neve a világ szinte minden nyelvében fogalommá vált. Az ANK elnöke hangsúlyozta, hogy a kocsi mint magyar fejlesztésű, világszerte ismert járműtípus akár hungarikum is lehetne.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A rendezvény házigazdájának reményei szerint a kiállított járművek és a mögöttük álló szakemberek példája arra ösztönözheti a fiatal látogatókat, hogy az autóiparban képzeljék el a jövőjüket - áll a közleményben.

 

Kapcsolódó kalkulátorok:

Traffipax - mekkora büntetésre számíthatok? - kalkulátor

Gépkocsi fogyasztási költség kalkulátor

Mekkora az esélye, hogy az én autómat lopják el? - kalkulátor


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák