Hírek > Mindegy ki ül az országok élén, a brit-amerikai viszony továbbra is szoros >

Mindegy ki ül az országok élén, a brit-amerikai viszony továbbra is szoros

2017.02.22 08:35
A szoros amerikai brit viszony független az államok vezetőinek személyétől - jelentette ki Ugrósdy Márton Amerika-szakértő az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.
Mindegy ki ül az országok élén, a brit-amerikai viszony továbbra is szoros

A kutatót azért kérdezték erről, mert II. Erzsébet királynő meghívta nagy-britanniai látogatásra Donald Trump amerikai elnököt, ami heves tiltakozást váltott ki.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

Ugrósdy Márton azt mondta: az Egyesült Királyság az Egyesült Államok legmegbízhatóbb európai szövetségese az elmúlt száz évben katonai, politikai és gazdasági téren is, amit nem tör meg az, hogy ki az adott országok vezetője. Theresa May brit miniszterelnök már találkozott Donald Trumppal, ami ugyancsak a szoros szövetségre utal - tette hozzá.
    

Arról is szólt, hogy Herbert McMaster személyében Trump olyan nemzetbiztonsági főtanácsadót nevezett ki, aki bárkivel megküzd és bárkivel leáll vitázni. A nemzetbiztonsági főtanácsadó pozíciója rendkívül fontos, hiszen ő koordinálja a védelmi, a külügyi és a hírszerzési információkat, és ő az utolsó ember, aki beszél az elnökkel válsághelyzetekben - mondta Ugrósdy Márton.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák