Hírek > Új karrier központtal várja az álláskeresőket a McDonald’s >

Új karrier központtal várja az álláskeresőket a McDonald’s

2017.02.24 22:00
A McDonald’s hazai vállalata február 1-jén megnyitotta új Karrier Centerét a kilencedik kerületi Haller Gardens irodaház földszintjén. Az utcáról is könnyen megközelíthető iroda nyitva áll mindenki előtt, aki a McDonald’s Kft. éttermi állásajánlatairól és a vállalati kultúráról, a munkavégzés körülményeiről vagy éppen a hosszú távú karrierlehetőségekről szeretne felvilágosítást kapni.
Új karrier központtal várja az álláskeresőket a McDonald’s

A vállalat új karrier központjában mostantól mindent egy helyen megtalálnak, akik a McDonald’s éttermeiben szeretnének munkát vállalni. Az irodában nemcsak tájékozódni lehet a lehetőségekről, de a látogatók azonnal be is nyújthatják jelentkezésüket, ha az elképzelésüknek megfelelő ajánlattal találkoznak. A Karrier Center munkatársai a teljes felvételi folyamatról felvilágosítást adnak az érdeklődőknek, és ide várják vissza azokat, akiknek a jelentkezését elfogadta a cég. Az irodában nemcsak felvételi beszélgetések zajlanak, de a csoportos tájékoztatókat, interjúkat is itt tartják majd a pályázóknak.

Azoknak is érdemes lesz betérni, akik egyelőre csak magával a vállalattal, a márkával, a cég kultúrájával vagy a munkatársakkal szeretnének jobban megismerkedni. A Karrier Centerben a McDonald’s csapatát régóta erősítő szakemberek várják a leendő kollégákat, akik a cég bemutatása mellett a karriertervezésről, a munkavégzés körülményeiről, az éttermekben zajló folyamatokról is szívesen beszélgetnek velük. A kialakításával is nyitottságot sugalló iroda minden igényt kielégít, ami a leendő kollégák fogadásához szükséges, de a tervezésnél kiemelt szempont volt a McDonald’s meglévő munkatársainak magas színvonalú kiszolgálása is.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A cég egyre több figyelmet fordít arra, hogy a munkakörülmények javítása mellett egyéb tekintetben is vonzóvá tegye az éttermi munkát. Az elmúlt évben a McDonald’s Kft. bővítette a juttatások és béren kívüli egyéb ösztönzők körét, emellett 2016-ban két alkalommal is átlagosan 10-10%-kal emelte az éttermi dolgozók bérét. A havi teljes nettó juttatás egy új belépő munkatárs esetében elérheti a nettó 140 000 forintot is a McDonald’s Kft. által üzemeltetett éttermekben.
 
A Karrier Center a McDonald’s központi irodájának épületében, a kilencedik kerületi Haller Gardens Irodaház Szent Benedek utcára nyíló bejáratánál található, ahol hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.30, pénteken 8.00 és 14.00 óra között várják az érdeklődőket.

 

Kapcsolódó kalkulátorok:

Mennyi pénzt ér a házimunkád? - kalkulátor

Mennyi pénzt kellene keresnem, ha rendesen megfizetnének?

Mennyi esélyed van, hogy havi 1 millió Ft-ot keress?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák