Hírek > Tiltakoztak a Momentum Mozgalom politikája ellen Komáromban >

Tiltakoztak a Momentum Mozgalom politikája ellen Komáromban

2017.02.26 04:30
Tiltakoztak a Momentum Mozgalom politikája ellen Komáromban. A tiltakozók szerint a Momentum vezetői közt olyan is van, aki vidékellenes, a vidéki embereket lejáratja, ezért a szervezet szombati komáromi rendezvényén felirat felmutatásával és szórólapok osztásával tiltakoztak.

"Rühellem a vidékieket (...) nyomorognak a pusztába felhúzott panellakásban. Parasztok" - Mécs János, a Momentum Mozgalom egyik elnökségi tagjának írásából származó idézet szerepelt a demonstrálók által kifeszített feliraton. Később a szerző írásából származó további részleteket osztottak ki szórólapokon.
        
Pottyondy Edina, a Momentum szervezésért felelős koordinátora arra kérte a tiltakozókat, hogy ne zavarják meg a tagjaikkal tartott összejövetelt. A felvetésre Radics Gábor, a komáromi önkormányzat sajtóreferense közölte, hogy a Momentumnak tiszteletben kellene tartani a véleménynyilvánítás szabadságát.
        

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A Momentum részéről megjelent 25 tag és szimpatizáns a felvetésnek helyt adott, így a feliratot mintegy fél óráig tartották a tiltakozók. Pottyondy Edina újságírói kérdésre elmondta, az idézett írás éppen annak a kifigurázása, ha valaki nem képes megérteni a vidékieket, "sajnáljuk, ha bárkit is ezzel, szándékunk ellenére megbántottunk" - tette hozzá.
        
A szervezet láthatóan nem volt felkészülve a tiltakozókra és arra, hogy kérdőre vonják őket az olimpiával kapcsolatos aláírásgyűjtés miatt. A Momentum egyik tagja a tiltakozók felvetésére azt válaszolta; "nem azt mondtuk, hogy ne legyen olimpia, hanem, hogy kezdődjön el egy párbeszéd erről".


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák