Hírek > Új gazdasági-pénzügyi képzések indulnak a közszolgálati dolgozóknak >

Új gazdasági-pénzügyi képzések indulnak a közszolgálati dolgozóknak

2017.02.28 10:35
A közigazgatási, rendészeti és honvédelmi intézmények dolgozói részére indít új gazdasági-pénzügyi képzést az idén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) a Budapesti Gazdasági Egyetemmel (BGE) közösen.
Új gazdasági-pénzügyi képzések indulnak a közszolgálati dolgozóknak

A két intézmény együttműködési megállapodása értelmében a BGE a következő tanévben "Ludovika pénzügyi-számviteli alapképzési évfolyamot" indít, amelyre a közigazgatási, rendészeti és honvédelmi intézmények dolgozói közül ötven embert várnak. Az "államháztartási specializációt" is tartalmazó tananyag oktatásában, valamint a vizsgáztatásban az NKE oktatói is részt vesznek - írta az NKE az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.
    

A közszolgálati továbbképzési rendszer részeként megvalósuló képzés rugalmas időrendben történik, így munka mellett is végezhető majd. A  megállapodás arra is kitér, hogy a harmadiktól a hatodik félévig az NKE Ludovika Campusán tartják majd az oktatást. A sikeresen végző hallgatók számára a BGE oklevelet, az NKE továbbképzési minősítő okiratot állít ki - közölték.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

Az NKE tájékoztatása szerint az intézmények vezetői hétfőn írták alá az együttműködési megállapodást a pénzügyi-számviteli alapképzés indításáról. A közleményben idézték Patyi Andrást, az NKE rektorát, aki reményének adott hangot, hogy az együttműködés "egyszerre fogja szolgálni a két egyetem, a képzésben érdekelt közszolgálati szervek és maguknak a képzés résztvevőinek az igényeit és érdekeit". Heidrich Balázs, a BGE rektora elmondta: egyetemüknek több évtizedes tapasztalata van a közigazgatási és államháztartási szakemberek képzésében.

 

Kapcsolódó kalkulátorok:

Mennyi pénzt ér a házimunkád? - kalkulátor

Mennyi pénzt kellene keresnem, ha rendesen megfizetnének?

Mennyi esélyed van, hogy havi 1 millió Ft-ot keress?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák