Hírek > Amerikának nem érdeke Európa egysége? >

Amerikának nem érdeke Európa egysége?

2017.03.05 16:00
Kiszelly Zoltán politológus szerint az Egyesült Államok vezetése nem érdekelt Európa és az Európai Unió egységében.
Amerikának nem érdeke Európa egysége?

A politológus szerint ezért is lesz fontos az új amerikai elnök, Donald Trump és Angela Merkel német kancellár március 14-i washingtoni találkozója. Ugyanis - fejtette ki - Németország az Európai Unió egységében érdekelt, mert így jobban tud versenyezni a világpiacon, köztük az Egyesült Államokkal is. Az Egyesült Államok vezetésének nem érdeke egy egységes EU, inkább külön-külön kötnének alkukat az egyes országokkal - magyarázta a politológus.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

Kiszelly Zoltán szerint alapvető változás következett be a transzatlanti kapcsolatban. Donald Trump megválasztásával a politikai tőkésosztály egy olyan csoportja került hatalomra, amely másképp gondolkodik - fejtette ki. Szerinte az Egyesült Államok és Kína, valamint az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti valuta- és kereskedelmi háborúnak valós veszélye van.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák